Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Досвід практиків – один із ключових базисів післядипломної освіти

18-06-2018

В інституті післядипломної освіти НАВС під час тематичного короткострокового семінару «Особливості моніторингу та проведення перевірки публічних закупівель» для працівників органів державного фінансового контролю начальник відділу зовнішньоекономічної закупівельної діяльності НАК «НАФТОГАЗ» Заєць Н.М. прочитала лекцію на тему «Перевірка дотримання замовником порядку розкриття, розгляду та оцінки тендерних пропозицій. Правомірність прийнятих замовником рішень щодо відмови участі у процедурі закупівлі, відхилення тендерних пропозицій та відміни торгів чи визнання їх такими, що не відбулися».

В ході проведення заняття лектор акцентувала увагу на проблемних питаннях, що виникають під час розгляду, оцінки процедур закупівель. Зазначені питання були обговорені з аудиторією у формі дискусії.

Організоване лекційне заняття для слухачів підвищення кваліфікації досягло своєї мети, оскільки відбувся обмін досвідом шляхом спільного аналізу найбільш складних моментів в діяльності працівників органів державного фінансового контролю та пошуку вирішення наявних проблем.

 

Інститут післядипломної освіти

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X