Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Навчальні збори з підвищення рівня роботи керівництва слідчих управлінь

04-06-2021
            • 03 та 04 червня 2021 року на базі інституту проведено навчальні збори із керівництвом слідчих управлінь головних управлінь Національної поліції в областях та у м. Києві на тему: «Специфіка розслідування кримінальних правопорушень у сфері господарської та службової діяльності.

За гарною традицією інституту, на завершальному етапі підвищення кваліфікації учасники зборів мали нагоду ознайомитись з навчальними полігонами «Зелена кімната», «Кабінет службової особи», «Нарколабораторія», «Солом’янський районний суд м. Києва», відвідати Центр психофізіологічних досліджень, а також новостворений сучасний стрілецький комплекс, які успішно використовуються для навчання в системі післядипломної освіти, сприяючи максимальному наближенню освітнього процесу до реалій практичної діяльності.

Разом з цим, для керівництва слідчих управлінь організована цікава та пізнавальна екскурсія і до експозиційних залів музею МВС, експонати якого відображають діяльність правоохоронних органів України від часів Київської Русі до сьогодення.

04 червня з успішним завершенням навчання керівників привітали ректор НАВС генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй та директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС полковник поліції Лариса Удалова, які під час вручення сертифікатів побажали учасникам зборів успіхів у професійній діяльності та ствердження особистим прикладом зразка самовідданого служіння інтересам народу та держави.

 Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X