Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

«Актуальні питання судово-експертної діяльності»

22-04-2016

Під такою назвою 22 квітня інститутом післядипломної освіти НАВС було проведено круглий стіл для заступників директорів територіальних ДНДЕКЦ. У його роботі взяли участь: перший проректор доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Станіслав Дмитрович Гусарєв; заступники директора ДНДЕКЦ МВС України Дубонос Костянтин Валентинович, Ковальов Костянтин Миколайович, Чухрій Віктор Віталійович та представники провідних кафедр Національної академії внутрішніх справ, які брали участь в освітньому процесі на курсах підвищення кваліфікації.

1

Роботу круглого столу розпочав перший проректор академії Станіслав Дмитрович Гусарєв, який наголосив на актуальності та важливості заходу. Зі вступним словом до присутніх звернулися і заступники директора ДНДЕКЦ МВС України Дубонос Костянтин Валентинович, Ковальов Костянтин Миколайович, Чухрій Віктор Віталійович, які подякували керівництву академії та інституту за належну організацію курсів підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України.

2

Після вступної частини розпочалася жвава дискусія, у якій взяли участь усі учасники зібрання. Під час обговорення проблемних теоретичних та практичних питань судово-експертної діяльності заступники директорів територіальних ДНДЕКЦ отримали вичерпні відповіді на хвилюючі їх питання від науково-педагогічних працівників кафедр які забезпечували проведення занять та від керівництва Експертної служби МВС України.

3

Підбиваючи підсумок заходу, директор інституту післядипломної освіти, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова наголосила, що результати цієї роботи будуть корисними як практичним працівникам Експертної служби МВС України, так і науково-педагогічному складу академії.

4

По завершенню круглого столу для його учасників була організована екскурсія до Музею МВС України.

5

Заступники директорів територіальних ДНДЕКЦ не оминули увагою і ліцеїсті Юридичного ліцею імені Ярослава Юрійовича Кондратьєва, де ознайомилися з умовами навчання і проживання ліцеїстів та дізналися про умови вступу на навчання до цього підрозділу.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X