Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Безцінний практичний досвід у протидії наркозлочинності

27-06-2018

27 червня 2018 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ старшим викладачем кафедри оперативно-розшукової діяльності Людмилою Олексіївною Кацан спільно з головним інспектором Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, підполковником поліції Андрієм Вікторовичем Джумаком проведено лекцію «Особливості виявлення джерел і перекриття каналів витоку підконтрольних речовин з об’єктів їх легального обігу» для працівників підрозділів протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Протидія наркозлочинності є однією з найгостріших соціальних і правових проблем України. Боротьба з незаконним обігом наркотичних засобів, їх аналогів та прекурсорів, з контрабандою наркотичних засобів та поширенням наркоманії – це далеко не усі напрямки роботи працівників зазначеного вище підрозділу поліції.

Не менше уваги доводиться приділяти і тим підприємствам, установам, організаціям, що  у своїй діяльності легально використовують підконтрольні речовини. Як показують численні перевірки у цьому напрямку, нерідко трапляються випадки витоку підконтрольних речовин з об’єктів легального обігу. Саме про такі випадки, методику їх виявлення та документування, йшла мова на лекції.

Під час заняття представник  Департаменту протидії наркозлочинності – А.В. Джумак на практичних прикладах довів до слухачів напрацьований у цій сфері досвід, а старший викладач Л.О. Кацан відповіла на численні запитання щодо нормативної складової цього напрямку роботи.

У цілому лекція виявилася цікавою та пізнавальною для усіх її учасників.

 

Інститут післядипломної освіти

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 

Інші навчальні підрозділи

X
X