Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Будні слухачів підвищення кваліфікації

07-02-2015

У інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ з 2 лютого розпочалися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України. Прибуло на навчання 19 осіб.

2

3

Основною метою, яку закладено у запланований навчальний процес є надання можливості слухачам отримати нові та поглибити власні знання, навички, необхідні для сучасного управлінця. Так, під час одного із занять, передбачених програмою навчання, лектор В.П. Хоменко увагу зосередив на проблемних питаннях оперативного управління в органах внутрішніх справ, обговорив зі слухачами алгоритм організації спеціальних операцій, які проводяться правоохоронними органами України. По завершенню лекційного заняття присутні подякували лектора за інформативну зустріч.

1

4

Один з навчальних днів було присвячено виїзному практичному заняттю на тему «Роль керівника ОВС в організації підготовки особового складу до виконання оперативно-службових завдань». Захід проходив на території Центру спеціальної фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ.

5

Науково-педагогічний склад академії, залучений до викладання заняття, відпрацював зі слухачами навчальні вправи із вогневої підготовки, у формі вирішення ситуаційних завдань викладачі пояснили алгоритм дій працівників міліції під час затримання озброєних та інших суспільно небезпечних осіб.

6

7

Незважаючи на досить щільний графік навчання слухачі також мали можливість відвідати Музей МВС України Національної академії внутрішніх справ, Юридичний ліцей ім. Ярослава Кондратьєва та Києво-Печерську Лавру.

8

 

Інші навчальні підрозділи

X
X