Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Естонська делегація в НАВС

16-05-2017

Сьогодні на гостину до Національної академії внутрішніх справ завітала делегація з Естонської Республіки. До її складу увійшли ректор Естонської академії безпекознавства Катрі Раік, радник зі стратегічних комунікацій Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні, колишній Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської республіки в Україні Тійт Мацулевич та інші.

1

Знайомство гостей з Національною академією розпочалося з офіційної зустрічі, де очільних нашого вишу генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй розповів про непрості етапи реформування відомчої освіти, специфіку навчання та перспективні плани з удосконалення та покращання освітнього процесу в академії з допомогою якого, у подальшому наші випускники зможуть ефективно боротися зі злочинністю та стануть надійними захисниками наших громадян. Володимир Васильович також зазначив: «Переконаний, що ви теж пройшли складний етап реформування вашої системи, тому ваш досвід нам не лише необхідний, а й корисний».

У свою чергу, Катрі Раік подякувала українській стороні за теплий прийом. Вона була приємно вражена не лише столицею України, а й можливостями нашого навчального закладу, адже готувати кадри для правоохоронних органів це дуже відповідальна та непроста справа.

1

Завершилась зустріч відвідуванням Музею МВС України та фотографуванням на пам'ять.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X