Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Якісний рівень професійного потенціалу експертних підрозділів МВС України зростає

09-07-2016

9 липня в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ закінчились курси підвищення кваліфікації завідувачів відділів досліджень у сфері інформаційних технологій, завідувачів секторів комп’ютерно-технічних видів досліджень, завідувачів секторів дослідження зброї та балістичного обліку, судових експертів секторів дактилоскопічних видів досліджень та обліків, заступників завідувачів відділів інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності – завідувачів секторів криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують, головних судових експертів, старших судових експертів, судових експертів секторів фототехнічних і портретних видів досліджень, секторів досліджень відео- та звукозапису науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких: аналіз судово-експертної практики, дотримання прав людини в судово-експертній діяльності, Визначення руки і пальця за слідами папілярних узорів, сучасний стан та перспективи ведення криміналістичних обліків в умовах реформування системи МВС України, Взаємодія працівників Експертної служби МВС України з органами досудового розслідування та судом у кримінальному провадженні, Кримінально-правові ризики при здійсненні експертної діяльності, Психологічні засади діяльності працівників Експертної служби МВС України.

Окрему увагу приділено науково-технічним засобам в експертній практиці, проблемним питанням криміналістичних досліджень гладкоствольної вогнепальної зброї та слідів пострілу. Для цього, зокрема, залучалися до проведення занять провідні науковців та практиків. Це мало наслідком успішне проходження слухачами вихідного тестування по завершенню навчання.

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітала директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Удалова, яка підбила підсумки навчання, проаналізувала важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслила пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення.

6

Наостанок Лариса Удалова вручила свідоцтва про підвищення кваліфікації та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю. У свою чергу слухачі подякували керівництву інституту за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X