Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

ІНСПЕКТОРИ ПАРКОВКИ

18-02-2019

В інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації розпочинається підвищення кваліфікації співробітників управління (інспекції) з паркування Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради.

В обов’язки інспекторів включено інспектування вулиць на предмет порушень правил паркування, зупинки та стоянки, а також контроль за сплатою послуг пакувального майданчика.

Відповідно до законодавства такі дії інспектор зобов’язаний зафіксувати порушення, з’ясувати особу порушника, оформити протокол про адміністративне стягнення та розмістити його або повідомлення про нього на лобовому склі, та занести інформацію у Реєстр адміністративних порушень в сфері безпеки дорожнього руху.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» внесені зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема з’явився ряд нових статей: Стаття 127-2. Порушення порядку тимчасового затримання транспортних засобів та їх зберігання, порушення законодавства у сфері оплати послуг з паркування транспортних засобів; Стаття 152-1. Порушення правил паркування транспортних засобів та порушення правил обладнання майданчиків для платного паркування транспортних засобів та інші.

Саме ці зміни в законодавстві спрямовані на покращення стану паркування в столиці.


 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X