Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Короткострокове підвищення кваліфікації працівників підрозділів реагування патрульної поліції

09-12-2017

9 грудня 2017 року завершилося чергове короткострокове підвищення кваліфікації працівників підрозділів реагування патрульної поліції, поліцейських, які входять до складу нарядів реагування Управлінь поліції охорони Департаменту поліції охорони, а також працівників відповідних чергових частин.

Короткострокове підвищення кваліфікації працівників підрозділів реагування патрульної поліції

Упродовж шестиденного навчання слухачі підвищували професійну майстерність з питань професійної діяльності, серед яких: діяльність працівників підрозділів реагування патрульної поліції, поліцейських, які входять до складу нарядів реагування при застосуванні норм Кодексу України про адміністративні правопорушення; роль поліцейських під час дорожньо-транспортних пригод; охорона місця події; особливості кваліфікації окремих видів злочинів; превентивна діяльність поліцейських; тактика самозахисту та патрулювання, у тому числі на транспортних засобах тощо.

За результатами підвищення кваліфікації слухачі отримали знання про основні засади, методи та засоби розвитку і вдосконалення діяльності працівників підрозділів реагування патрульної поліції, оволоділи належним інструментарієм для подолання проблем у професійній діяльності.

Після завершення навчання поліцейські продемонстрували набуті теоретичні знання та практичні навички під час моделювання ситуацій службової діяльності та отримали сертифікати про короткострокове підвищення кваліфікації. З метою закріплення набутих знань, передбачено проходження двотижневого стажування за місцем проходження служби.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X