Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Професійне гартування майбутніх керівників в умовах, максимально наближених до реальних

24-12-2020
        • З 21 до 24 грудня 2020 року за ініціативою керівництва Департаменту превентивної діяльності (далі–ДПД) Національної поліції України в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації організовано додаткові позапланові курси з підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади заступників начальників районних управлінь (відділів) поліції з превентивної діяльності.

          За гарною традицією, навчання проходило на базі ННІ №1 НАВС в с. Віта Поштова Києво-Святошинського району Київської області в умовах казарменого режиму та з використанням можливостей полігонів інституту, залученням досвідчених науково-педагогічних працівників академії, керівного складу ДПД, а також провідних фахівців та спеціальних технічних засобів Корпусу оперативно-раптової дії (спецпідрозділу «КОРД») та полку поліції особливого призначення № 1 ГУ НП у м. Києві.

          Щоденні програмні аудиторні заняття органічно доповнювались відпрацюванням професійних умінь та навичок з охорони публічного порядку, забезпечення масових заходів, взаємодії підрозділів поліції між собою та з громадськістю, надання невідкладної медичної допомоги тощо.

          • Професійне гартування майбутніх керівників в умовах, максимально наближених до реальних

            • Професійне гартування майбутніх керівників в умовах, максимально наближених до реальних

            •  
            •     Упродовж навчання кандидати на керівні посади пройшли комп’ютерне тестування на предмет знання чинного законодавства, ключових питань професійної діяльності, необхідну поліграфологічну перевірку, а також співбесіду з керівниками підрозділів центрального апарату Національної поліції України як обов’язковий етап перед призначенням на посади заступників начальників районних управлінь (відділів) поліції з превентивної діяльності.
            •  

          Наостанок зазначимо, що такий формат навчання неодноразово довів свою оптимальність та практичну ефективність у підготовці правоохоронців, здобув одностайне схвалення слухачів-практиків, що створило підстави для його подальшого систематичного впровадження в освітній процес з підвищення кваліфікації за багатьма іншими напрямками.

          • Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X