Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації – кандидатів для призначення на посади заступників начальників районних управлінь (відділів) поліції з превентивної діяльності

04-12-2020
        •    03 грудня 2020 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації завершилися курси підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади заступників начальників районних управлінь (відділів) поліції з превентивної діяльності.
        •      Навчання проходило з 30 листопада до 03 грудня 2020 року на базі ННІ №1 НАВС в с. Віта Поштова Києво-Святошинського району Київської області в умовах казарменого режиму та з використанням можливостей полігонів інституту.

          Під час навчального збору вивчалися актуальні питання дотримання прав людини в правоохоронній діяльності, проблеми запобігання і протидії корупції серед особового складу, особливості організації роботи дільничних офіцерів, підрозділів реагування патрульної поліції, конвойної служби, ювенальної превенції, проведення спеціальних поліцейських операцій, роботи з базами даних інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України» інформаційної підсистеми «Службове завдання» тощо.

          Разом з цим, підвищення кваліфікації майбутніх керівників підрозділів превентивної діяльності проводилось і з метою формування у них навичок організації управлінської діяльності з використанням сучасних методик управління структурними підрозділами поліції, планування їх діяльності, організації взаємодії з іншими державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі Національної поліції України. 

          Важливо зазначити, що майбутні заступники начальників районних управлінь (відділів) поліції мали змогу щоденно обговорювати проблемні питання, що виникають в повсякденній практичній діяльності, з представниками Департаменту превентивної діяльності та інших структурних підрозділів центрального апарату Національної поліції України.

        •     Щодня, після передбачених розкладом навчальних занять, слухачі мали змогу додатково підвищити рівень своїх професійних компетентностей з тактичної, вогневої та медичної підготовки.
        •  
        •     03 грудня 2020 року з успішним завершенням навчання слухачів привітали перший проректор НАВС Станіслав Гусарєв, директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС Лариса Удалова та начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич, які під час вручення сертифікатів побажали слухачам успіхів у професійній діяльності та ствердження особистим прикладом зразка самовідданого служіння інтересам народу та держави.
        • Після закінчення навчального збору кандидати на керівні посади пройдуть співбесіду з керівниками підрозділів центрального апарату Національної поліції України як обов’язковий етап перед призначенням на посади заступників начальників районних управлінь (відділів) поліції з превентивної діяльності.

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X