Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України

21-05-2018

21 травня 2018 року, за сприянням Консультативної Місії Європейського Союзу, в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ розпочався семінар-тренінг для керівників відділів розслідування особливо тяжких злочинів слідчих управлінь Головних управлінь Національної поліції та керівників профільних кафедр академії на тему: «Актуальні питання досудового розслідування. Європейський досвід організації роботи підрозділів детективів».

 

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України

В організаційних зборах з нагоди офіційного відкриття тренінгів для працівників відділів розслідування особливо тяжких злочинів (відділів детективів) та проведення семінару взяли участь: голова Консультативної Місії Європейського Союзу Кястутіс Ланчінскас, голова Національної поліції, генерал поліції другого рангу Сергій Миколайович Князєв, заступник начальник Головного слідчого управління Національної поліції Руслан Миколайович Дударець, перший проректор НАВС, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, полковник поліції Станіслав Дмитрович Гусарєв, проректор НАВС, доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, полковник поліції Сергій Сергійович Чернявський.

 

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України

Протягом зазначеного заходу було акцентованого увагу на інтенсивному та інформаційнонасиченому періоді навчання, під час якого слухачі будуть підвищувати свою професійну майстерність з різного роду питань слідчої та оперативно-службової діяльності. Також наголошено, що до проведення навчальних занять залучатимуться представники Консультативної Місії Європейського Союзу, науково-педагогічні працівники академії, а також працівники практичних підрозділів Національної поліції.

Під час семінару для присутніх було проведено лекційне заняття на тему: «Негласні слідчі (розшукові) дії» начальником відділу Департаменту Національної поліції Анатолієм Михайловичем Сидоренко, протягом якого зосереджувалася увага на особливостях проведення негласних слідчих (розшукових) дій з використанням технічних заходів, а також на проблемних питаннях практичної реалізації проведення окремих таких дій, пов’язаних з втручанням у приватне спілкування.

 

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України

В результаті проведене заняття виявилося цікавим та корисним для всіх присутніх, а одним з головних вискоків стало те, що взаємодія між різними підрозділами Національної поліції України є важливим елементом при здійсненні досудового розслідування.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X