Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Розпочато спеціалізацію працівників новоствореного підрозділу - головної інспекції та підвищення кваліфікації керівників територіальних управлінь (відділів) Національної поліції

14-06-2021
            • Відповідно до наказу Національної поліції України від 23 грудня 2020 року № 1023 «Про організацію підвищення кваліфікації та спеціалізації поліцейських у 2021 році», з 14 червня до 09 липня 2021 року в інституті розпочато навчання зі спеціалізації працівників Департаменту головної інспекції Національної поліції України, управлінь головної інспекції головних управлінь Національної поліції у м. Києві, Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

              До проведення лекційних занять та тренінгів з працівниками новоствореного підрозділу поліції залучено науково-педагогічний склад академії, а також представників міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ІСІТАР).

              Окрім цього, сьогодні розпочали навчання з підвищення кваліфікації і 47 кандидатів на посади керівників територіальних управлінь (відділів) поліції з 18 областей та м. Києва.

              На організаційних зборах виступили ректор Національної академії внутрішніх справ генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй, перший проректор академії полковник поліції Станіслав Гусарєв та директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації полковник поліції Лариса Удалова, які розповіли присутнім про освітній заклад та зосередили їх увагу на основних завданнях, що стоять перед слухачами протягом післядипломного навчання в НАВС.

               

              Розпочато спеціалізацію працівників новоствореного підрозділу - головної інспекції та підвищення кваліфікації керівників територіальних управлінь (відділів) Національної поліції

               

              Поряд з аудиторними заняттями, у вільний від навчання час заплановано відвідування слухачами музею МВС України, що розташований у центральному корпусі академії, а також ознайомлення з навчальними полігонами «Зелена кімната», «Кабінет службової особи», «Нарколабораторія», «Солом’янський районний суд м. Києва», Центром психофізіологічних досліджень та сучасним стрілецьким комплексом.

              •  Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X