Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Процесуальні особливості досудового розслідування у формі дізнання

11-09-2020

Реалізуючи принцип поєднання теорії та практики в навчанні, доцент кафедри кримінального процесу НАВС капітан поліції Марина Кулик спільно з начальником відділу дізнання ГУНП у м. Києві майором поліції Анатолієм Коширцем провели бінарне заняття за темою «Процесуальні акти досудового розслідування кримінальних проступків: поняття, види, вимоги щодо їх оформлення». Заняття було організовано для працівників органів дізнання Національної поліції України в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації.

Процесуальні особливості досудового розслідування у формі дізнання

Анатолій Коширець розповів про початок досудового розслідування у формі дізнання, висвітлив його процесуальні особливості, порядок затримання особи, а також обґрунтував необхідність дотримання строків, визначених Кримінальним процесуальним кодексом України. Він акцентував увагу на особливостях проведення слідчих (розшукових) дій дізнавачем, окреслив підстави застосування заходів забезпечення кримінального провадження, порядок зупинення та відновлення досудового розслідування.

Також на занятті було проаналізовано вимоги кримінального процесуального законодавства щодо форми й змісту процесуальних документів, основні помилки, яких припускаються під час складання та оформлення кримінальних процесуальних документів.

Слухачі отримали відповіді на актуальні питання та слушні поради щодо дій у різних ситуаціях.

Процесуальні особливості досудового розслідування у формі дізнання

Наприкінці заняття Марина Кулик подякувала Анатолію Коширцю за корисні рекомендації та настанови, а також висловила спільну думку щодо беззаперечної актуальності розглянутих тем для працівників органів дізнання  Національної поліції України.

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

Кафедра кримінального процесу

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X