Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Завершення підвищення кваліфікації державних службовців

22-11-2017

22 листопада 2017 року в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ закінчився черговий тематичний короткостроковий семінар з підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування з питань запобігання і протидії корупції, а також – освітній процес у державних службовців із питань інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство.

Завершення підвищення кваліфікації державних службовців

До освітнього процесу залучалися найбільш досвідчені науково-педагогічні працівники профільних кафедр. Протягом інтенсивного періоду навчання слухачі підвищили свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності.

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників підвищення кваліфікації привітали заступники директора інституту післядипломної освіти: кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький; кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Олег Станіславович Степанов та кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Сергійович Кваша. Вони підбіли підсумки навчання, проаналізували важливі моменти пройденого освітнього процесу та вручили посвідчення і свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Завершення підвищення кваліфікації державних службовців

Заступники директора інституту також акцентували увагу на тому, що в академії здійснюється не тільки підвищення кваліфікації. Випускникам було повідомлено про умови вступу та навчання в Національної академії внутрішніх справ та роздані профорієнтаційні матеріали про академію для їх популяризації на місцях роботи.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X