Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Атестування поліцейських: проблеми теорії, практики та нормативного врегулювання

03-03-2020

2 березня в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ доцент кафедри публічного управління та адміністрування, кандидат юридичних наук, доцент підполковник поліції Альона Лукашенко і провідний інспектор відділу організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління комплектування ДКЗ МВС України Сергій Шумило провели бінарне лекційне заняття для працівників підрозділів кадрового забезпечення.

Атестування поліцейських: проблеми теорії, практики та нормативного врегулювання

Під час роботи з аудиторією лектори обговорювали проблемні питання атестування поліцейських, особливо тих, які відряджені (прикомандировані) до органів державної влади, закладів, установ із залишенням їх на службі в поліції. Значну увагу було приділено уточненню складання атестаційних листів безпосередніми керівниками, у тому числі і за умов спільної служби в одному підрозділі менше 3-х місяців. Міжпредметна інтеграція різних навчальних тем дозволила підійти комплексно до особливостей звільнення зі служби в поліції та припинення державної служби в органах поліції. Також здійснювався обмін досвідом у процесі обговорення конкретних практичних прикладів атестування поліцейських.

Атестування поліцейських: проблеми теорії, практики та нормативного врегулювання

Аудиторія працювала активно та проявила підвищений інтерес до повноважень атестаційної комісії, визнання документів про вищу освіту.

 Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

Кафедра публічного управління та адміністрування

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X