Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Освітній процес в інституті післядипломної освіти триває

23-01-2017

23 січня 2017 року в інституті післядипломної освіти продовжилося підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

На організаційних зборах виступили директор інституту післядипломної освіти доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова та заступник директора інституту післядипломної освіти НАВС кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький, які націлили присутніх на основні організаційні та освітні завдання, які стоять перед ними на період їх навчання.

Протягом навчання увага науково-педагогічний працівників академії буде зосереджена на таких важливих моментах: нормативно-правове регулювання організації освітнього процесу у ВНЗ України; порядок оформлення та ведення документів освітнього процесу; педагогічна майстерність науково-педагогічного працівника; комунікативність і риторична майстерність у науково-педагогічній діяльності; запобігання корупції, забезпечення службової дисципліни та законності, дотримання норм професійної етики; діагностика забезпечення якості у сфері вищої освіти; сучасні світові тенденції розвитку вищої освіти; методи навчання і методи викладання: сутність, функції, класифікації та характеристика; організація підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників ВНЗ; професійна спрямованість виховного процесу у ВНЗ; інноваційні підходи до методики підготовки і проведення занять; акмелогічна сутність освітнього процесу у сфері вищої освіти; психологічна характеристика студента, курсанта (слухача) як об’єкта та суб’єкта удосконалення професійної компетентності.

По завершенню навчання науково-педагогічні працівники академії, які проходять навчання будуть захищати реферат (мультимедійну презентацію за дисциплінами, які викладаються кафедрою) та складатимуть комплексний екзамен.

В цей же день завершилося підвищення кваліфікації слідчих Національної поліції України, направлених на навчання з ГУНП України в м. Києві та ГУНП України в Чернігівській області. Та слідчих Національної поліції України, направлених на навчання з ГУНП України у Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській та Хмельницькій областях, навчання яких проходило на базі регіональних відділень ННІ № 4.

На урочистих зборах з цього приводу учасників освітнього процесу привітали директор інституту післядипломної освіти доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова та заступник директора інституту післядипломної освіти НАВС кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Олександрович Савицький та керівництво регіональних відділень ННІ № 4. Вони проаналізували важливі моменти освітнього процесу, підбили підсумки навчання та вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Випускникам було повідомлено про умови вступу та навчання в Національної академії внутрішніх справ й проходження підготовки на базі військової кафедри НАВС. Роздані DVD-диски з профорієнтаційними матеріалами для їх популяризації на місцях проходження служби.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X