Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Практична складова в освітньому процесі

25-02-2019

25 лютого в Інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС начальником відділу Департаменту Національної поліції Анатолієм Сидоренком та доцентом кафедри оперативно-розшукової діяльності, кандидатом юридичних наук, доцентом Олегом Тарасенком проведено бінарне практичне заняття по темі «Негласні слідчі (розшукові) дії» для слідчих Національної поліції України, які проходять підвищення кваліфікації.

Практична складова в освітньому процесі

У процесі проведення заняття обговорювалися питання щодо процесуальних особливостей прийняття рішень про проведення негласних слідчих (розшукових) дій та практична реалізації здобуття доказів негласними засобами, а також проблеми використання у доказуванні результатів одержаних під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

Практична складова в освітньому процесі

Присутні зосередили свою увагу і на проблемних питання практичної реалізації проведення окремих негласних слідчих (розшукових) дій, пов’язаних з втручанням у приватне життя. На основі цієї дискусії обговорювалися можливі ризики порушення конституційних прав та шляхи їх вирішення.

На завершення заняття розглянуто методику проведення негласних слідчих (розшукових) дій та сучасні засоби здобуття інформації.

 

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X