Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України: теорія та практика

16-05-2019

15 травня 2019 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ професор кафедри досудового розслідування навчально-наукового інституту № 1, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Вікторія Зарубей та заступник начальника відділу Головного слідчого управління Національної поліції України Володимир Шевців, а також слідчий слідчого відділу відділення розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи Дніпровського УП ГУНП у м. Києві Іван Сидоров провели бінарний семінар-тренінг для детективів натему: «Особливості досудового розслідування окремих видів злочинів. Взаємодія слідчих та оперативних підрозділів при розкритті злочинів вчинених проти особи».

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України: теорія та практика

Свою доповідь Володимир Шевців розділив на такі блоки: комунікація, взаєморозуміння і взаємодія у спілкуванні з людьми. Під час заняття акцентовано увагу слухачів на методику побудови роботи і розподіл навантаження у детективів.

Також, з цікавою доповіддю виступив Іван Сидоров «Типові помилки при розслідуванні злочинів вчинених проти особи» . Практичний працівник Сидоров І.О., роз’яснив особливості проведення негласних слідчих (розшукових) дій пов’язаних з втручанням у приватне спілкування та проведення інших видів негласних слідчих (розшукових) дій.

Слухачі отримати актуальні знання з дуже важливих питань,  поспілкуватися зі спеціалістами, які безпосередньо співпрацюють в рамках кримінального процесуального законодавства України при розкритті  та розслідуванні злочинів вчинених проти життя та здоров’я особи.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації, кафедра досудового розслідування

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X