Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Екскурс в історію правоохоронних органів України

15-05-2018

15 травня 2018 року, працівники відділів (секторів) психологічного забезпечення територіальних та обласних підрозділів Національної поліції, які проходять підвищення кваліфікації в інституті післядипломної освіти, відвідали Музей МВС України, який знаходиться в Національні академії внутрішніх справ.

Заступник директора музею з наукової роботи Ірина Павловська провела для слухачів цікаву та захоплюючу екскурсію. Слухачі з зацікавленістю дізнавалися раніше невідомі їм факти з історії розвитку правоохоронних органів, методи їх роботи, технічне оснащення, умови праці співробітників та інше. Кожна зала, кожен стенд з експонатами, огляд яких супроводжувався професійним викладенням історичних та цікавих фактів, викликав невдаваний інтерес відвідувачів.

 

Екскурс в історію правоохоронних органів України

Слід зазначити, що слухачі зазначеної категорії за своєю освітою є фаховими психологами, а тому їх особливо зацікавила дана екскурсія, яка дала змогу відкрити для себе багато нового, побачити з іншого боку чи можливо навіть з середини життя тих, кому за своїми професійними обов’язками вони мають надавати психологічну допомогу.

В кінці екскурсії, яка виявилася цікавою та пізнавальною для слухачів, останні зробили декілька фото в складі своєї групи, яке можливо згодом займе достойне місце на одному зі стендів цього ж музею.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X