Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Початок освітнього процесу працівників підрозділів превентивної комунікації

18-03-2019

18 березня 2019 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національній академії внутрішніх справ розпочалося навчання з отримання спеціалізації працівниками підрозділів превентивної комунікації Національної поліції України.

На організаційних зборах були присутні ректор НАВС генерал поліції другого рангу Володимир Васильович Чернєй, перший проректор НАВС  полковник поліції Станіслав Дмитрович Гусарєв, заступник начальника Департаменту превентивної діяльності – начальник управління публічного порядку полковник поліції Анатолій Петрович Серединський, директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС полковник поліції Лариса Давидівна Удалова, а також начальник відділу превентивної комунікації ГУ НП у м. Києві полковник поліції Вікторія Анатоліївна Азарова.

Початок освітнього процесу працівників підрозділів превентивної комунікації

 

Зі словами привітання працівників поліції превенції у зв’язку з успішним проходженням ними відбору до проходження спеціалізації виступив ректор НАВС генерал поліції другого рангу Володимир Васильович Чернєй, який, окрім цього, акцентував увагу на надзвичайній важливості превентивного діалогу в роботі поліції, особливо в період активізації протестних настроїв напередодні чергових виборів Президента України та депутатів у Верховну Раду України. Окрім цього, ректор підкреслив надзвичайну важливість врахування та використання в освітньому процесі набутого вітчизняного та зарубіжного практичного досвіду превентивної комунікації поліції під час забезпечення масових заходів.

Початок освітнього процесу працівників підрозділів превентивної комунікації

 

Директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС полковник поліції Лариса Давидівна Удалова окреслила специфіку навчання з отримання спеціалізації, зосередила увагу слухачів на основних завданнях, що стоять перед ними на період освітнього процесу в інституті.

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі будуть вивчати різні дисципліни, але в основному з галузі загальної та юридичної психології, а також забезпечення прав людини. Тематика, що підібрана у них, слугує закріпленню рівня базових знань і розвитку умінь, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності, наприклад: психологічні особливості та динаміка агресивного натовпу, формування навичок профайлінгової діяльності, система професійної лайдетекції (визначення та ідентифікація брехні), психологічна характеристика масовидних форм проявів активності, різновиди та особливості, поняття групових процесів, лідерського впливу, процес прийняття групових рішень в групі «об’єктів», психологічна характеристика основних вимог до суб’єкта переговорного процесу, психологічні особливості спілкування із ЗМІ та представниками громадських об’єднань, забезпечення прав і свобод людини і громадянина підрозділами превентивної комунікації Національної поліції під час мирних зібрань.

Початок освітнього процесу працівників підрозділів превентивної комунікації

 

Покладаємо великі надії на те, що започаткований формат підготовки поліцейських відносно нової для практичних підрозділів Національної поліції спеціалізації слугуватиме серйозним фундаментом для її розвитку в складних реформаторських процедурах сьогодення.

  

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X