Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Перший випуск бійців спецпідрозділу поліції КОРД

04-03-2016

Завершилися 8 тижнів складної та інтенсивної підготовки для 37 бійців спеціального підрозділу поліції КОРД. Ці поліцейські стали першими, кому вдалося пройти відбір з результатом «відмінно» та потрапити на навчання. Для правоохоронців це стало досить серйозним випробуванням. Підготовка бійців здійснювалася на базі унікальних методик, які адаптовані саме для України в умовах ведення антитерористичної операції, коли зброя може бути на руках у багатьох громадян.

1

Більшу частину навчального курсу складали практичні заняття, до яких увійшли зайняття з вогневої підготовки, яка є базовою дисципліною, а також тактики дій в екстремальних умовах, зокрема, приміщенні та лісовій місцевості. Крім того, кандидати отримали навички снайпінгу, бою на ножах, тактики дій при затриманні злочинців, які використовують авто.

2

Теорія включала вивчення правових засад діяльності поліцейського спецпідрозділу, ознайомлення з кваліфікацією злочинів, проходження психологічної підготовки.

3

Усім, хто пройшов тестування, поліграф та курс підготовки 4 березня вручили сертифікат про успішне проходження навчання. В церемонії вручення взяли участь Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, керівник відділу технічної допомоги правоохоронним органам України Посольства США Крістофер Сміт, заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко, ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй.

3

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе привітала перший випуск бійців поліцейського підрозділу спеціального призначення КОРД. В своєму виступі вона подякувала поліцейським і зазначила, що в Києві з’явився перший професійний спецназ, який здатний виконувати будь-які поставлені перед ними задачі. У співробітників цього підрозділу дуже важлива місія – захищати український народ.

3

3

3 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X