Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищили рівень кваліфікації фахівців із забезпечення пожежної безпеки у підрозділах Національної поліції України

17-11-2021
            • З метою належної підготовки слухачів щодо дотримання на об'єктах (у підрозділах) Національної поліції України пожежної безпеки, в інституті  уже традиційними стали бінарні заняття під час підвищення кваліфікації поліцейських підрозділів логістики та матеріально-технічного забезпечення.

              Чергове заняття на тему: «Порядок дій у разі виникнення пожежі, основні правила гасіння пожеж, рекомендації щодо дій працівників поліції під час пожежі. Забезпечення безпечної евакуації у разі пожежі. Первинні засоби пожежогасіння» провели старший викладач кафедри тактичної підготовки навчально-наукового інституту № 3 майор поліції Богдан Ліщук і головний спеціаліст сектору пожежної безпеки Департаменту управління майном підполковник поліції Олександр Чухрай.

              Підвищили рівень кваліфікації фахівців із забезпечення пожежної безпеки у підрозділах Національної поліції України

               

              Забезпечення пожежної безпеки завжди було і продовжує залишатися невід’ємною частиною багатоаспектної державної діяльності щодо охорони життя та здоров’я людей. Враховуючи важливість проблематики забезпечення пожежної безпеки та зростання сучасних викликів і загроз, виникає необхідність розроблення та впровадження ефективних організаційних заходів щодо надійного запобігання пожежам та їх гасіння, забезпечення потрібного рівня пожежної безпеки на об'єктах (підрозділах) Національної поліції України.

              На занятті слухачі ознайомились  з важливістю виконання вимог пожежної безпеки на об'єктах (у підрозділах) Національної поліції України. Також обговорювались питання виконання вимог пожежної безпеки на службі та в побуті, порядок дій та системність при аналізі ситуації і прийнятті рішень у разі виникнення пожежі, основні правила гасіння пожеж, забезпечення безпечної евакуації, види та порядок використання наявних засобів первинного пожежогасіння. Окремо обговорено законодавчу базу з питань пожежної безпеки, ведення обліку пожеж та їх наслідків, які відбулися на об'єктах (у підрозділах) і транспортних засобах Національної поліції України.

              Підвищили рівень кваліфікації фахівців із забезпечення пожежної безпеки у підрозділах Національної поліції України

               

              В цілому, заняття пройшло на високому професійному рівні, з системним та поглибленим обговоренням у формі дискусії актуальних нормативних і організаційних питань пожежної безпеки на об'єктах (підрозділах) Національної поліції України.

              Проведення заняття у такому форматі сприяє удосконаленню та поглибленню слухачами теоретичних знань, практичних навичок та вмінь, які вони використовуватимуть під час повсякденної службової діяльності.

              Кафедра тактичної підготовки ННІ № 3

              Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

                •  

                   

                   

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X