Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення кваліфікації дільничних офіцерів поліції

12-05-2016

12 травня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ завершилися курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) дільничних офіцерів поліції.

1

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких, такі як: адміністративна відповідальність та провадження у справах про адміністративні правопорушення, безпека дорожнього руху України, охорона місця події, кваліфікація злочинів, права людини, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського. Окрему увагу приділено протидії торгівлі людьми, попередженню насильства в сім’ї, взаємодії поліції та суспільства, профілактичній роботі дільничного офіцера поліції. Для цього, зокрема, застосовано бінарну інтерактивну форму проведення занять з обов’язковим залученням до їх проведення провідних науковців та практиків.

2

По завершенню навчання дільничні офіцери поліції продемонстрували набуті за час навчання знання – склавши підсумковий комплексний екзамен.

3

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітали директор інституту післядипломної освіти НАВС полковник поліції Лариса Давидівна Удалова, начальник Управління превенції Департаменту превентивної діяльності МВС полковник поліції Юрій Вікторович Лубенський, національний спеціаліст проектів Координатора проектів ОБСЕ в Україні Тетяна Медун, а також заступник начальника Управління превенції Департаменту превентивної діяльності підполковник поліції Андрій Володимирович Лабунь та заступник начальника відділу Управління превенції Департаменту превентивної діяльності полковник поліції Євгеній Сергійович Жук, які викладали у дільничних офіцерів поліції. Вони підвели підсумки навчання, проаналізували важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслили пріоритетні напрямки його подальшого вдосконалення.

4

Наостанок Лариса Давидівна Удалова та Юрій Вікторович Лубенський вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації. У свою чергу слухачі подякували керівництву академії та інституту за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

5

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X