Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Дистанційне навчання в системі післядипломної освіти

12-09-2017

Інститутом післядипломної освіти забезпечується підвищення кваліфікації працівників Національної поліції з використанням елементів дистанційного навчання.

Дистанційне навчання в системі післядипломної освіти

На виконання п. 20 Плану заходів щодо реалізації Концепції реформування освіти у Міністерстві внутрішніх справ України, затвердженого наказом МВС України від 08.06.2017 № 482 інститутом післядипломної освіти за технічної підтримки відділу комп’ютерного та програмного забезпечення, на базах Житомирського та Кіровоградського відділень навчально-наукового інституту № 4, здійснюється підвищення кваліфікації 28 працівників підрозділів карного розшуку ГУНП України у Житомирській області та 30 дільничних офіцерів поліції ГУНП України Кіровоградській області у режимі відеоконференцзв’язку.

Дистанційне навчання в системі післядипломної освіти

До проведення занять залучені найбільш досвідчені науково-педагогічні працівники профільних кафедр, зокрема: доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності, кандидат юридичних наук Іван Іванович Приполов, професор кафедри криміналістики та судової медицини, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Юлія Миколаївна Чорноус, доцент кафедри юридичної психології, кандидат психологічних наук, доцент, підполковник поліції Ольга Василівна Давидова, доцент кафедри адміністративної діяльності Либаш Микола Кирилович, доцент кафедри адміністративної діяльності, підполковник поліції Сергій Іванович Братков, тощо.

Дистанційне навчання в системі післядипломної освіти

Також, у період з 25.09 до 29.11.2017 на базах регіональних відділень академії, заплановано проведення дистанційних короткострокових семінарів з підвищення кваліфікації працівників Державної аудиторської служби.

У подальшому підвищення кваліфікації поліцейських та інших фахівців за дистанційною формою буде здійснюватися відповідно до затверджених професійних програм та Положення про дистанційну форму навчання в Національній академії внутрішніх справ, ухваленого Вченою радою 28.08.2017.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X