Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Обговорення актуальних питань судово-експертної діяльності

20-05-2016

20 травня інститутом післядипломної освіти НАВС було проведено круглий стіл: «Актуальні питання судово-експертної діяльності» для директорів територіальних ДНДЕКЦ. У його роботі взяли участь: ректор Національної академії внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор Володимир Васильович Чернєй; директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олександр Анатолійович Федотов; перший заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Броніслав Броніславович Теплицький; заступники директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Костянтин Валентинович Дубонос, Костянтин Миколайович Ковальов та представники провідних кафедр академії, які брали участь в освітньому процесі на курсах підвищення кваліфікації.

1

Роботу круглого столу розпочав ректор академії Володимир Васильович Чернєй, який наголосив на актуальності та важливості заходу. Зі вступним словом до присутніх звернулися і директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олександр Анатолійович Федотов, який подякував керівництву академії та інституту за належну організацію курсів підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України.

2

Після вступної частини розпочалася жвава дискусія, у якій взяли участь усі учасники зібрання. Під час обговорення найбільш проблемних теоретичних та практичних питань судово-експертної діяльності директори територіальних ДНДЕКЦ отримали вичерпні відповіді на хвилюючі їх питання від науково-педагогічних працівників кафедр які забезпечували проведення занять та від керівництва Експертної служби МВС України.

3

Підбиваючи підсумок заходу, директор інституту післядипломної освіти, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова наголосила, що результати цієї роботи будуть корисними як практичним працівникам Експертної служби МВС України, так і науково-педагогічному складу академії.

4

Директори територіальних ДНДЕКЦ не оминули увагою і ліцеїстів Юридичного ліцею імені Ярослава Юрійовича Кондратьєва, де ознайомилися з умовами навчання і проживання ліцеїстів та дізналися про умови вступу на навчання до цього підрозділу.

5

У цей день директори територіальних ДНДЕКЦ відвідали і навчально-науковий інститут № 2, де зустрілися і поспілкувалися з курсантами про практичну складову діяльності експерта-криміналіста та особливості роботи кожного обласного центру. Курсанти жваво включалися в обговорення, ставили питання, які найбільше цікавлять їх на даному етапі навчання.

6

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X