Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення кваліфікації заступників директорів територіальних підрозділів Експертної служби МВС України

28-05-2016

У період з 23 по 28 травня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ проведено курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) заступників директорів територіальних підрозділів Експертної служби МВС України.

1

Важливість проведення таких заходів є беззаперечною, адже останнім часом було ухвалено низку нових правових актів та внесено зміни до чинних, зокрема щодо взаємодії експертних підрозділів з органами досудового розслідування, протидії корупції, доступу до публічної інформації тощо, які потребують негайного впровадження у діяльність Експертної служби МВС України.

2

Окремо увага приділена розвитку практичних умінь та навичок для подальшого їх застосування у практичній діяльності.

3

Упродовж навчання слухачами і викладачами обговорено такі питання, як удосконалення форм і методів організації та проведення експертиз, міжнародного співробітництво у сфері судово-експертної діяльності, особливостей управлінської діяльності, актуальні проблеми проведення експертизи у кримінальному провадженні, сучасний стан та перспективи удосконалення методичного забезпечення судової криміналістичної експертизи тощо. Зосереджено увагу на експертних методиках, як одної із основних складових ресурсного забезпечення експертизи.

4

По завершенню навчання заступники директорів територіальних підрозділів Експертної служби МВС України, які проходили навчання в інституті післядипломної освіти академії, успішно склали комплексний екзамен.

5

На урочистому зібранні, присвяченому завершенню навчання, перед присутніми виступила директор інституту післядипломної освіти НАВС полковник поліції Лариса Давидівна Удалова, яка підвела підсумки навчання на курсах підвищення кваліфікації.

6

Наостанок директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова та заступник директора ДНДЕКЦ МВС України Чухрій Віктор Віталійович вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації. У свою чергу слухачі подякували керівництву інституту за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X