Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення кваліфікації дільничних офіцерів поліції

22-06-2016

22 червня 2016 року в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ завершилися курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) дільничних офіцерів поліції, які здійснювалося на базі Волинського, Рівненського та Хмельницького відділень навчально-наукового інституту № 4 НАВС.

1

2

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, серед яких: адміністративна відповідальність та провадження у справах про адміністративні правопорушення, безпека дорожнього руху України, охорона місця події, кваліфікація злочинів, права людини, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського. Окрему увагу приділено протидії торгівлі людьми, попередженню насильства в сім’ї, взаємодії поліції та суспільства, профілактичній роботі дільничного офіцера поліції. Для цього, зокрема, застосовано бінарну інтерактивну форму проведення занять з обов’язковим залученням до їх проведення провідних науковців та практиків.

3

4

По завершенню навчання дільничні офіцери поліції ГУНП України у Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях продемонстрували набуті за час навчання знання. 79 з 83 слухачів успішно склали підсумковий комплексний екзамен та отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

6

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X