Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Післядипломний освітній процес за денною формою відновлено

02-06-2020

01 червня 2020 року більшість областей України та місто Київ перейшли до третього етапу послаблення карантину. Серед іншого, вказаний етап послаблення профілактичних заходів передбачає і дозвіл на роботу закладів освіти, за умови дотримання певних обмежень.

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації, як і Національна академія внутрішніх справ в цілому, був не лише готовий, але і з нетерпінням чекав вказаного рішення. Уже 2 червня 2020 року до інституту на короткострокові курси прибули перші10 слухачів з числа керівників підрозділів превентивної діяльності  ГУ НП України в областях. Всього ж заплановано чотири таких групи слухачів, які навчатимуться до 26 червня 2020 року.

Отже, слухачі були розміщені в просторій аудиторії, з дотриманням всіх необхідних протиепідемічних умов, серед яких, зокрема, такі: дворазове прибирання, дезінфекція, використання захисних масок та антисептиків, дотримання соціальної дистанції, щоденний температурний скринінг тощо. 

Післядипломний освітній процес за денною формою відновлено

 На організаційних зборах виступила директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації доктор юридичних наук, професор полковник поліції Лариса Удалова, яка розповіла присутнім про навчальний заклад та зосередила їх увагу на основних завданнях, що стоять перед слухачами протягом післядипломного навчання в НАВС. Окрім цього, директор інституту акцентувала увагу на необхідності дотримання вимог карантинного режиму.

Також зі слухачами зустрівся начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич, який наголосив на необхідності постійного підвищення кваліфікації працівниками поліції, незалежно від та умов несення служби, та виокремив пріоритетні напрямки професійного зростання в умовах сьогодення.  

В подальшому зі слухачами було проведено цікаву пізнавальну екскурсію до музею МВС, а також таких навчальних полігонів, як «Зелена кімната», «Кабінет службової особи. Кімната впізнання», «Нарколабораторія» та «Зала судових засідань», де викладачами профільних кафедр  продемонстровано  можливості їх використання у підготовці практичних працівників поліції за різними напрямками службової діяльності.

Післядипломний освітній процес за денною формою відновлено

Післядипломний освітній процес за денною формою відновлено

Післядипломний освітній процес за денною формою відновлено

Після цього було розпочато аудиторні заняття, в ході яких керівники структурних підрозділів управлінь превентивної діяльності протягом кількох наступних днів підвищать свою кваліфікацію в галузі комунікаційного лідерства, особливостей роботи структурних підрозділів за різними напрямками діяльності, удосконалять тактичну підготовку та пройдуть комплексне тестування, підтвердивши свою компетентність очолювати ввірені їм підрозділи.   

 

 Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X