Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Підвищення професійної майстерності працівників Експертної служби МВС України

18-04-2016

Побудова правової держави, зміцнення законності та правопорядку потребує підвищення ефективності роботи всіх правоохоронних органів. Неабияке значення для цього має підвищення кваліфікації, яку зобов’язані проходити всі працівники за відповідним напрямом службової діяльності.

1

18 квітня в інституті післядипломної освіти НАВС розпочалися курси підвищення кваліфікації (спеціалізації) працівників Експертної служби МВС України. До навчання приступили заступники директорів, заступники завідувачів криміналістичних видів досліджень та помічники директорів з кадрового забезпечення науково-дослідних, експертно-криміналістичних центрів МВС України.

2

На організаційних зборах виступили ректор академії доктор юридичних наук, професор Володимир Васильович Чернєй та директор інституту післядипломної освіти НАВС доктор юридичних наук, професор Лариса Давидівна Удалова, які зосередили увагу слухачів на основних організаційних та освітніх завданнях, які ставлять перед ними та навчальним закладом Міністерство внутрішніх справ України.

3

З метою визначення професійного рівня слухачі, які прибули до академії було проведено вхідне тестування.

4

Протягом навчання науково-педагогічний склад академії зосередить увагу працівників Експертної служби МВС України на навичках організації та планування управлінської діяльності, комунікації у професійній діяльності, організації взаємодії з органами досудового розслідування та судом, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування у практичній діяльності.

5

6

7

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X