Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Профорієнтрація - запорука подальшого успішного професійного становлення випускників

20-03-2019

15 та 20 березня 2019 року провідні фахівці інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ Олександр Васильович Бугаков та Сергій Миколайович Шило провели зустрічі з учнями 11-х класів технічного ліцею НТУУ «КПІ» та середньої загальноосвітньої школи № 122 ім. Марії Боровиченко міста Києва. Тепла шкільна атмосфера посприяла продуктивному спілкуванню з приводу вибору професії та освітнього закладу для її здобуття майбутніми випускниками у 2019 році.

Профорієнтрація - запорука подальшого успішного професійного становлення випускників

 

 Представники академії ознайомили учнів із умовами та правилами прийому до Національної академії внутрішніх справ у 2019 році, розповів про напрями підготовки та спеціальності, особливості організації освітнього процесу у закладі вищої освіти зі специфічними умовами навчання, специфікою майбутньої професійної діяльності. Особливу зацікавленість учнів викликали новітні інформаційні технології, які запроваджуються в освітній процес, наявні широкі можливості для самоосвіти, науково-дослідної роботи, спорту, художньої самодіяльності тощо. Презентувати можливості нашого освітнього закладу допомогли різноманітні друковані матеріали (буклети, плакати), залишені випускникам для ознайомлення, а також електронні інформаційні ресурси академії.

Профорієнтрація - запорука подальшого успішного професійного становлення випускників

 

Тепле довірливе спілкування з учнями, керівництвом школи та іншими педагогічними працівниками допомогло визначити перспективи подальшої співпраці, зокрема запланувати наступні найближчі профорієнтаційні та тематичні правові зустрічі з учнями старших класів, запрошення учнів на дні відкритих дверей в навчально-наукові інститути НАВС тощо.

 

  

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X