Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Практичне навчання в КЦППП «Академія поліції»

18-09-2019

З 13 вересня було розпочато практичне навчання для слухачів органів досудового розслідування в Київському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції».

Практичне навчання в КЦППП «Академія поліції»

У межах занять слухачі відпрацьовують ситуативні завдання та формують практичні навички щодо організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні; проведення слідчих (розшукових) дій.

Практичне навчання в КЦППП «Академія поліції»

17 вересня Інститутом підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації спільно із заступником начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ НП у м. Києві підполковником поліції Євгенією Масенко та старшим слідчим з особливо важливих справ – криміналістом відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління ГУ НП у м. Києві підполковником поліції Оленою Мариняко для майбутніх слідчих було проведено заняття «Особливості розслідування ДТП та злочинів проти життя та здоров’я». Увагу було акцентовано на особливостях огляду місця події під час ДТП, вбивств, нанесення тяжких тілесних ушкоджень і складання схеми до протоколу огляду місця події.

Практичне навчання в КЦППП «Академія поліції»

18 вересня в підготовці поліцейських узяв участь начальник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУ НП в Київській області підполковник поліції Іван Йовенко.

23 вересня відбудеться захист навчання із залученням практичних працівників. Плідна співпраця сприяє єдності теорії та практики в поліцейській діяльності, адже мета в нас одна – служити й захищати.

 

 

КЦППП «Академія поліції»,

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X