Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Інформаційна безпека та протидія гібридній війні

29-09-2017

Під такою назвою 29 вересня доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, академік Національної академії правових наук України Василь Васильович Костицький прочитав лекцію для військовослужбовців оперативних підрозділів по боротьбі з тероризмом Державної прикордонної служби України.

Інформаційна безпека та протидія гібридній війні

Ця тематика особливо актуальна в умовах, коли в Україні підвищений рівень терористичної загрози та здійснюються незаконні втручання в роботу інформаційних систем.

Під час лекції академік зосередив увагу слухачів на інформаційній безпеці та її складових, як частини національної безпеки України. Дав характеристику Доктрини інформаційної безпеки України. Лектор також акцентував увагу військовослужбовців Державної прикордонної служби України на сутності, особливостях та шляхах протидії сучасній гібридній війні.

Відповідаючи на питання учасників освітнього процесу, Василь Костицький розповів про класифікацію та правове регулювання захисту інформаційних прав і свобод громадян.

Під час заняття слухачі отримали важливу інформацію про найбільшу загрозу, з якою стикнулася не тільки наша держава, а й увесь світ.

Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X