Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Завершено навчальні збори з підвищення кваліфікації керівного складу реорганізованих та новостворених територіальних підрозділів Національної поліції України

05-03-2021
        • 4 березня в інституті завершено освітній процес з підвищення кваліфікації працівників керівної ланки територіальних підрозділів поліції.

          Так, починаючи з 25 січня, на базі центрального корпусу академії покращили свій фаховий рівень 335 начальників районних управлінь (відділів) Національної поліції України, а також 263 начальники слідчих відділів та 102 начальники відділів кримінальної поліції.

          Разом з цим, на базі Навчально-наукового інституту (далі – ННІ) № 1 НАВС (Київська область, Києво-Святошинський район, с. Віта-Поштова) закінчились навчальні збори з короткострокового підвищення кваліфікації начальників відділів реагування патрульної поліції, секторів адміністративної практики, керівників блоку превенції головних управлінь Національної поліції в областях. Всього у поточному році успішно підвищили кваліфікацію 452 керівники різних територіальних підрозділів превентивної діяльності.

          Варто зазначити, що покращенню якості більшості занять суттєво сприяв бінарний та інтерактивний формат їх проведення, адже, окрім науково-педагогічних працівників суміжних кафедр, постійними їхніми учасниками були як керівники, так і профільні фахівці Центрального апарату Національної поліції України.

          Окрім цього, на базі ННІ № 3 у період часу з 01 до 26 лютого 2021 року успішно пройшли спеціалізацію 20 патрульних поліцейських з 12 областей, а з 07 лютого до 05 березня 2021 року на базі ННІ № 2 – 20 спеціалістів-криміналістів з 7 областей України. Після обов’язкового комп’ютерного тестування на предмет знання теоретичних основ та чинного законодавства, слухачі виконували практичні ситуативні завдання (квести).

          Поряд з очною формою освітнього процесу, в системі післядипломної освіти продовжує впроваджуватись і дистанційна форма навчання. Так, у період з 22 лютого до 05 березня 2021 року в режимі відеоконференцзв’язку з використанням сервісу ZOOM на договірних умовах організовано та проведено підвищення кваліфікації 20 осіб викладацького складу Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

          За усталеною традицією, наприкінці кожного навчального збору проведено моніторинг якості освітнього процесу у формі анонімного опитування слухачів з використанням оновленого варіанту електронної анкети, розміщеної на вебресурсі інституту, доступ до якої надано слухачам за допомогою QR–коду.

           Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X