Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Освітній процес в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації триває

24-06-2019

24 червня 2019 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ розпочалося підвищення кваліфікації працівників Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі будуть підвищувати свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності:

-            Права та свободи людини. Свобода та особиста недоторканність;

-            Особливості оперативно-розшукової діяльності в роботі працівників ДЗЕ. Теоретичні та методичні засади психології оперативно-розшукової діяльності;

-            Сучасні методи кримінального аналізу в роботі, пов’язаній з попередженням, виявленням та припиненням злочинів економічної спрямованості;

-            Антикорупційне законодавство України та міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції. Особливості кваліфікації корупційних злочинів;

-            Толерантність та недискримінація в роботі поліцейських. Дотримання принципу гендерної рівності в діяльності поліції.

На організаційних зборах виступила директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова, яка розповіли присутнім про навчальний заклад та зосередила їх увагу на основних завданнях, що стоять перед ними на період освітнього процесу в НАВС.

Під час організаційних зборів директор інституту акцентувала увагу на тому, що в академії здійснюється не тільки підвищення кваліфікації, а й навчання як за державним замовленням, так і на умовах договору з фізичними та юридичними особами, повідомивши при цьому про умови вступу та навчання в академії.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

Інші навчальні підрозділи

X
X