Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Використовуємо передовий досвід оперативно-розшукової діяльності в освітньому процесі

18-02-2020

Так, 17 лютого 2020 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації для працівників карного розшуку територіальних підрозділів Національної поліції України відбулася бінарна лекція на тему «Завдання оперативно-розшукової діяльності. Гарантії законності під час здійснення оперативно-розшукової діяльності»за участю начальника управління Департаменту карного розшуку Національної поліції України Сергія Носкова та доцента кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС Оксани Шевчук.

 

Використовуємо передовий досвід оперативно-розшукової діяльності в освітньому процесі

Під час заняття Оксана Шевчук акцентувала увагу на важливості засвоєння слухачами основних положень КПК України, оперативно-розшукового законодавства, відомчих нормативно-правових актів, вмінні їх аналізувати, а також застосовувати набуті теоретичні знання і навички під час організації та при проведенні заходів оперативного ініціативного пошуку, оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих (розшукових) дій тощо.

Використовуємо передовий досвід оперативно-розшукової діяльності в освітньому процесі

У свою чергу, Сергій Носков наголосив на розробці нового нормативно-правового забезпечення оперативно-розшукової діяльності. Також зосередив увагу на проблемних питаннях, що виникають під час отримання і перевірки оперативної інформації в рамках ведення оперативно-розшукових справ, й окреслив перспективні шляхи їх вирішення.

Проведене лекційне бінарне заняття досягло своєї мети, оскільки в ході бесіди були обговорені найбільш складні моменти практичної діяльності.

Переконані, що бінарні заняття за участю науково-педагогічних працівників профільних кафедр і практичних працівників поліції є ефективним способом підвищення рівня базових знань та розвитку вмінь, необхідних для ефективного виконання завдань професійної діяльності.

 Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X