Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

На допомогу школярам у виборі майбутньої професії

16-10-2019

У вересні - жовтні 2019 року старший інспектор відділу служби «102» УОАЗОР ГУ НП в м. Києві старший лейтенант поліції Олена Грабчак та інспектор штабу батальйону конвойної служби ГУ НП у м. Києві Ігор Горобець – випускники курсів підвищення кваліфікації – відгукнулись на прохання працівників інституту, провівши благодійну корисну профорієнтаційну роботу зі школярами випускних класів у загальноосвітніх навчальних закладів за місцем свого проживання, а саме: у Бородянській ЗЗСО I-II ступенів та середній з/о школі № 242 м. Києва.

На допомогу школярам у виборі майбутньої професії

 

Тепла шкільна атмосфера посприяла продуктивному спілкуванню з приводу вибору професії та освітнього закладу для її здобуття майбутніми випускниками у 2020 -2021 роках.

На допомогу школярам у виборі майбутньої професії

 

Працівники поліції ознайомили учнів із умовами та правилами прийому до Національної академії внутрішніх справ, розповіли про напрями підготовки та спеціальності, особливості організації освітнього процесу у закладі вищої освіти зі специфічними умовами навчання, специфікою майбутньої професійної діяльності. Особливу зацікавленість учнів викликали новітні інформаційні технології, які запроваджуються в освітній процес, наявні широкі можливості для самоосвіти, науково-дослідної роботи, спорту, художньої самодіяльності тощо. Презентувати можливості нашого освітнього закладу допомогли різноманітні друковані матеріали (буклети, плакати), залишені випускникам для ознайомлення, а також електронні інформаційні ресурси академії.

На допомогу школярам у виборі майбутньої професії

 

По закінченню зустрічі учні старших класів були запрошені на дні відкритих дверей в навчально-наукові інститути НАВС.

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X