Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Обмін професійним досвідом: експерти-практики на заняттях у майбутніх дізнавачів

22-11-2019

З метою ефективного поєднання теорії та практики криміналістики у підвищенні кваліфікації та спеціалізації працівників підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України з розслідування окремих категорій кримінальних проступків у формі дізнання в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації вже традиційно заняття проводяться із запрошенням фахівців-практиків із значним професійним досвідом.

 Зокрема, 21 листопада професором кафедри криміналістики та судової медицини Юлією Чорноус практичне заняття у поліцейських за темою «Особливості здійснення досудового розслідування у формі дізнання щодо неповнолітніх» було проведено за участю директора Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олександра Шрамко.

 

Обмін професійним досвідом: експерти-практики на заняттях у майбутніх дізнавачів

 

 На підставі розгляду реальних прикладів з практики на занятті висвітлювались питання криміналістичного забезпечення проведення окремих слідчих (розшукових) дій під час досудового розслідування кримінальних проступків, вчинених неповнолітніми. Особлива увага була звернена на тактику огляду місця події, особливості вилучення та дослідження окремих джерел слідової інформації, використання спеціальних знань.

 

Обмін професійним досвідом: експерти-практики на заняттях у майбутніх дізнавачів

 

 

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

Кафедра криміналістики та судової медицини

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X