Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СЛІДЧИХ ЗА УЧАСТЮ СТАРШОГО СЛІДЧОГО В ОВС СУ ГУНП В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

10-09-2019

Ефективна взаємодія з інститутом підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації та належне методичне забезпечення стало запорукою успішного проведення 9 вересня заняття для слідчих, які проходять навчання на базі НАВС.

Так, на заняття було проведено за участі підполковника поліції старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Київській області Бондаренко Олександра Миколайовича, який має досвід роботи в практичних підрозділах понад 17 років.

ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СЛІДЧИХ ЗА УЧАСТЮ СТАРШОГО СЛІДЧОГО В ОВС СУ ГУНП В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Метою заняття було опрацювання теми «Провадження щодо юридичних осіб». Доцент кафедри кримінального процесу Оксана Мельник довела слухачам основні підходи до розуміння, що саме необхідно для притягнення до відповідальності юридичної особи і в чому саме виникають складнощі у слідчих, що породжує відсутність практики застосування як такої. Доцент кафедри кримінального права Ольга Кришевич детально роз’яснила проблемні моменти, що є в законодавстві щодо кримінальної відповідальності юридичних осіб, окремо зупинившись на застосуванні до юридичної особи заходів кримінально-правового характеру у випадку вчинення окремих злочинів.

ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СЛІДЧИХ ЗА УЧАСТЮ СТАРШОГО СЛІДЧОГО В ОВС СУ ГУНП В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Практичної складової додав запрошений до участі старший слідчий Олександр Бондаренко, який акцентував увагу на причини та способи вирішення проблем низької ефективності та дієвості впровадження кримінальної відповідальності юридичних осіб в Україні.

Такі заняття є дієвим механізмом в контексті вирішення практичних проблем, що виникають в конкретних ситуаціях під час досудового розслідування та потребують розв’язання в умовах реформування кримінального процесуального законодавства.

                                                                                    

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

Кафедра кримінального процесу

Кафедра кримінального права

 

                                                                                        

 

 

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X