Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Соціальний захист поліцейських: актуальні питання сьогодення

25-10-2018

Соціальний захист поліцейських та інших працівників Національної поліції України в ідеалі повинен компенсувати складність і напруженість служби в поліції, стимулювати їх службову діяльність, давати можливість мінімізувати корупційні правопорушення у діяльності поліцейських. Зокрема, важливим елементом соціального захисту поліції є оплата праці. Грошове забезпечення поліцейських має велике значення для підвищення престижу служби, а також зміцнення законності і дисципліни. У розвинутих країнах Європи та США платня поліцейським найчастіше встановлюється у таких розмірах, які дозволяють вести гідний спосіб життя. Таким чином, відповідний розмір грошового забезпечення поліцейських підвищує їх соціально-правовий статус, дає можливість відчувати себе повноцінними членами суспільства.

Соціальний захист поліцейських: актуальні питання сьогодення

З огляду на це, актуальність підвищення кваліфікації працівників підрозділів кадрового забезпечення Національної поліції України, функціональні обов’язки яких охоплюють ледь чи не увесь широкий спектр вищевикладених питань, не викликає жодних сумнівів. Тому черговий раз, підтримуючи славні традиції органічного поєднання надбань теорії та практики, на допомогу слухачам-працівникам кадрового апарату прийшли професор кафедри цивільного права та процесу кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Олег Орестович Лов’як та головний інспектор відділу соціально-гуманітарної роботи Управління соціально-психологічної роботи та проходження служби Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України підполковник поліції Вадим Георгійович Дзюба.

Предметом обговорення у форматі плідної дискусії стали питання соціального захисту працівників поліції, зокрема проблемні аспекти медичного, житлового, трудового, пенсійного, фінансового забезпечення. Окрему увагу приділено ролі професійних спілок у системі органів національної поліції України.

Соціальний захист поліцейських: актуальні питання сьогодення

Сподіваємось, що такого роду взаємне інформативне професійне збагачення сприятиме підвищенню як рівня кадрової роботи у практичних підрозділах, так і якості проведення наступних занять з будь-якими категоріями слухачів, а також створить родючий ґрунт для подальших наукових досліджень окресленої проблематики.

 

  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X