Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Бінарне заняття в системі підвищення кваліфікації

27-09-2019

26 вересня 2019 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації під час проведення лекції доцентом кафедри публічного управління та адміністрування Альоною Анатолівною Лукашенко була організована зустріч з головним спеціалістом відділу управління керівними кадрами територіальних органів та підвідомчих установ Управління персоналу Державної міграційної служби України Оленою Леонідівною Івашушкіною.

Бінарне заняття в системі підвищення кваліфікації

Тема лекції була присвячена основнимпроектам структурної та функціональної розбудови Національної поліції України, здійснення реорганізації органів і підрозділів поліції для працівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування. З метою обміну досвідом та посилення практичної складової в освітньому процесі зроблено порівняльний аналіз структури Державної міграційної служби України, повноважень Голови служби, організаційно-штатних заходів та структури і функцій Національної поліції України, який допомагав кращому розумінню питань упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій, затвердження граничної чисельності працівників.

Бінарне заняття в системі підвищення кваліфікації

В процесі проведення лекції були обговорені проблемні питання роботи пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, пунктів тимчасового розміщення біженців. Співпраця була активною та конструктивною.

Бінарне заняття в системі підвищення кваліфікації

  

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X