Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Заняття з домедичної підготовки

15-02-2019

15 лютого 2019 року в системі службової підготовки проведено спільне заняття з особовим складом інституту та кафедри кримінального процесу за напрямком загальнопрофільної підготовки. Предметом розгляду стали нагальні питання надання домедичної допомоги. З фаховою допомогою на заняття завітали працівники навчально-тренувального відділення домедичної підготовки Київського центру "Академія поліції" Микола Вишенський, Анатолій Басараб та Богдан Кривенко.

 

Заняття з домедичної підготовки

 

Заняття з домедичної підготовки

  Заняття розпочато з актуалізації знань з основ анатомії та фізіології людини, зокрема будови та механізму функціонування серцево-судинної системи та опорно-рухового апарату людини. Наступним кроком фахівці-медики зосередили увагу колег на понятті та завданнях долікарської допомоги, органічним продовженням чого став зовнішній огляд потерпілого на місці події та визначення його життєвих показників. Присутні на занятті отримали гарну нагоду засвоїти не лише теоретичну складову такого огляду, але й за допомогою кваліфікованого супроводження медиків-практиків застосувати отримані знання, власноручно відпрацювати уміння проведення серцево-легеневої реанімації осіб різних вікових груп з використанням спеціальних манекенів.  

 

Заняття з домедичної підготовки

  Сподіваємось, що започаткована продуктивна медична практика набуде систематичного характеру в системі службової підготовки та стане реальним дієвим чинником зростання рівня професійної майстерності працівників інституту.

 

Заняття з домедичної підготовки

  

 

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X