Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Навчальні збори для керівного складу підрозділів дізнання головних управлінь Національної поліції в областях

09-07-2021
            • 09 липня 2021 року на базі інституту проведено навчальні збори для 25 начальників відділів (секторів) дізнання територіальних органів Національної поліції України в областях та у м. Києві.

              Порядком денним зборів охоплено ряд важливих питань службової діяльності, серед яких, зокрема, - підведення підсумків службової діяльності та розгляд проблемних питань в організації роботи підрозділів дізнання органів НПУ за шість місяців 2021 року; розгляд стану дисципліни та законності в діяльності дізнавачів, а також результатів перевірок працівниками Управління дізнання підрозділів дізнання в областях; навчанняз актуальних питань діяльності підрозділів дізнання під час досудового розслідування кримінальних проступків; тестування.

              До проведення занять залучено представників Управління дізнання НП України, прокуратури, суду та науково-педагогічних працівників академії.

              Протягом робочого дня організовано відвідування керівниками підрозділів дізнання музею МВС, ознайомлення з навчально-тренувальним комплексом центрального корпусу академії, а також пам’ятне фотографування з керівництвом Управління дізнання, Головного слідчого управління НП та НАВС.

              Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X