Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Теорія та практика діяльності уповноважених осіб у провадженнях щодо вчинення кримінальних проступків

21-11-2019

З метою посилення практичної складової під час освітнього процесу 20 листопада 2019 року старшим викладачем кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ №2 НАВС капітаном поліції Романом Примаком, професором кафедри інформаційних технологій к.ю.н. Валерієм Хахановським та головним судовим експертом відділу комп’ютерно-технічних досліджень лабораторії комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень ДНДЕКЦ МВС України Романом Романенком зі слухачами Інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації НАВС, а саме дізнавачами, було проведене лекційне заняття на тему «Цифрові докази. Особливості зняття показників технічних приладів та технічних засобів у провадженнях щодо вчинення кримінальних проступків, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи застосування фото- і кінозйомки, відеозапису. Підстави та порядок процесуального оформлення цифрових доказів, зберігання».

Теорія та практика діяльності уповноважених осіб у провадженнях щодо вчинення кримінальних проступків

 

Заняття пройшло в невимушеній атмосфері та у форматі інтерактивного спілкування між викладачами та слухачами. Розглянуто питання щодо сучасних можливостей зняття показників технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи застосування фото- і кінозйомки, відеозапису. Обговорено застосування новітніх технічних засобів в процесі розслідування кримінальних проступків. А також процесуальні аспекти щодо оформлення та вилучення цифрових доказів.

Теорія та практика діяльності уповноважених осіб у провадженнях щодо вчинення кримінальних проступків

 

Також учасниками заняття активно використовувались мультимедійні презентації, що дало змогу значно покращити візуалізацію та більш глибоко зануритись в проблематику розглянутих питань.

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

Кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X