Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

«Актуальні питання судово-експертної діяльності»

27-05-2016

Під такою назвою 27 травня інститутом післядипломної освіти НАВС було проведено круглий стіл для заступників директорів територіальних ДНДЕКЦ. У його роботі взяли участь: перший заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Броніслав Броніславович Теплицький; заступники директора ДНДЕКЦ МВС України Дубонос Костянтин Валентинович, Чухрій Віктор Віталійович та представники провідних кафедр Національної академії внутрішніх справ, які брали участь в освітньому процесі на курсах підвищення кваліфікації.

1

Роботу круглого столу розпочав директор інституту післядипломної освіти НАВС Лариса Давидівна Удалова, яка наголосила на актуальності та важливості заходу. Зі вступним словом до присутніх звернулися і перший заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Броніслав Броніславович Теплицький, який подякували керівництву академії та інституту за належну організацію курсів підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України.

2

Після вступної частини розпочалася жвава дискусія, у якій взяли участь усі учасники зібрання. Під час обговорення проблемних теоретичних та практичних питань судово-експертної діяльності заступники директорів територіальних ДНДЕКЦ отримали вичерпні відповіді на хвилюючі їх питання від науково-педагогічних працівників кафедр які забезпечували проведення занять та від керівництва Експертної служби МВС України.

3

Підбиваючи підсумок заходу, директор інституту післядипломної освіти, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Давидівна Удалова наголосила, що результати цієї роботи будуть корисними як практичним працівникам Експертної служби МВС України, так і науково-педагогічному складу академії.

4

У цей день директори територіальних ДНДЕКЦ відвідали навчально-науковий інститут № 2, де зустрілися і поспілкувалися з курсантами про практичну складову діяльності експерта-криміналіста та особливості роботи кожного обласного центру. Курсанти жваво включалися в обговорення, ставили питання, які найбільше цікавлять їх на даному етапі навчання.

5

6

7

 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X