Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Теоретично-практичні аспекти міжнародного співробітництва в Україні

30-01-2019

30 січня 2019 року в Інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ професор кафедри досудового розслідування навчально-наукового інституту № 1 полковник поліції Вікторія Зарубей та старший слідчий у особливо важливих справах Головного слідчого управління Наталія Плотнікова, а також старший інспектор з особливих доручень відділу супроводження розслідувань Управління взаємодії з Інтерполом та Європолом Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Олександр Каритун провели бінарне лекційне заняття за темою «Загальні засади міжнародного співробітництва».

Теоретично-практичні аспекти міжнародного співробітництва в Україні

Свою доповідь Олександр Каритун розділив за наступними блоками: історія виникнення міжнародної поліцейської організації Інтерпол, напрями міжнародного співробітництва, та робота з телекомунікаційною системою I – 24/7. Під час заняття акцентовано увагу слухачів на основних напрямах роботи Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Національної поліції України, а також окремо зупинились на роботі телекомунікаційної системи обміну інформацією I-24/7, правилах та стандартах, недоліках та шляхах вдосконалення розшуку осіб на міжнародному рівні (картки Інтерполу) та інших питаннях щодо співробітництва між Україною та іноземними партнерами.

Теоретично-практичні аспекти міжнародного співробітництва в Україні

З цікавою доповіддю виступила Плотнікова Наталія, в якій довела до відома слухачів інформацію щодо типових помилках при підготовці запитів про міжнародну правову допомогу. Досвідчений оратор розповіла про специфіку погодження між державами запитів про міжнародну допомогу, екстрадицію та проведення кримінального провадження за умовами перейняття.

Присутні отримати актуальні знання з важливих питань та перейняли досвід у спеціалістів, які безпосередньо співпрацюють в рамках кримінального процесуального законодавства України та міжнародного поліцейського співробітництва з іноземними партнерами.

 

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації, кафедра досудового розслідування

 

Інші навчальні підрозділи

X
X