Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

В Інституті післядипломної освіти триває освітній процес

25-01-2018

25 січня 2018 року в інституті післядипломної освіти НАВС завідувач кафедри управління та роботи з персоналом кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Олександр Доценко та головний інспектор відділу ситуаційного аналізу управління забезпечення діяльності Ситуаційного центру ДОАЗОР Національної поліції України підполковник поліції Микола Зінник прочитали лекцію на тему «Підстави та порядок розгортання роботи Ситуаційних центрів ГУНП. Спеціфіка їх діяльності у разі введення на території обслуговування спеціальних оперативних планів» для поліцейських підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, які проходять підвищення кваліфікації в інституті післядипломної освіти НАВС.

В Інституті післядипломної освіти триває освітній процес

До лекційного заняття були залучені завідувач кафедри тактико-спеціальної підготовки НАВС полковник поліції Олександр Каверін, доценти кафедри управління та роботи з персоналом кандидати юридичних наук полковник поліції Олександр Пелагеша та підполковник поліції Ніна Лигун.

В Інституті післядипломної освіти триває освітній процес

Під час лекції, акцентовано увагу слухачів на роботі Ситуаційних центрів Національної поліції України. Розглянуто їх діяльність як організаційну форму взаємодії підрозділів центрального органу управління для забезпечення координації та управління силами і засобами поліції в разі ускладнення оперативної обстановки або виникнення надзвичайних ситуацій.

Окрім цього, обговорено проблемні питання, які виникають під час планування та підготовці аналітичних матеріалів про стан оперативної обстановки, виявлення тенденцій та напрацювання управлінських рішень.

В Інституті післядипломної освіти триває освітній процес

Проведене лекційне заняття досягло своєї мети, оскільки в процесі його проведення були обговорені найбільш складні моменти в діяльності підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції, а також відбувся обмін досвідом.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X