Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Екскурсія до Музею МВС України

02-10-2018

2 жовтня 2018 року державні службовці і посадові особи органів місцевого самоврядування, які проходять підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції в Інституті післядипломної освіти, відвідали Музей МВС України, який знаходиться в Національні академії внутрішніх справ.

Заступник директора музею з наукової роботи Ірина Павловська провела для слухачів цікаву та захоплюючу екскурсію. В ході екскурсії, слухачі наглядно побачили, як розвивалися органи правопорядку, їх методи роботи та наявні засоби від свого зародження і до сьогодення. Оцінили роботу української правоохоронної системи в різні проміжки часу, її роль у державотворчих процесах, охороні публічного порядку, боротьбі зі злочинністю.

Екскурсія до Музею МВС України

В оглянутих експозиціях були представлені фотографії, документи та особисті речі відомих правоохоронців; найважливіші нормативно-правові акти, що стосуються створення, організації та діяльності правоохоронних органів, різні колекції, зразки та експонати.

Найбільше зацікавлення у слухачів викликали колекції холодної та вогнепальної зброї, вилученої у злочинців; а також експонати, що стосуються їх безпосередньої діяльності – підроблені документи та гроші, обладнання за допомогою яких вони виготовлялися в різні часи.

Значна увага була приділена і найновішій експозиційній залі під назвою «Підрозділи МВС України на захисті держави», присвяченої героїчній участі працівників поліції в антитерористичній операції на Сході нашої країни, де слухачі вшанували пам’ять загиблих учасників АТО.

В цілому організована екскурсія виявилася цікавою та пізнавальною для слухачів.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Інститут післядипломної освіти

 

Інші навчальні підрозділи

X
X