Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Навчальні збори для науково-педагогічних працівників Національної академії внутрішніх справ

07-02-2015

На базі інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ завершилися курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників академії. Навчання тривало два тижні з 26 січня по 7 лютого 2015 року, підвищували кваліфікацію 46 осіб.

1

Навчання проводилось з метою формування в слухачів основних ціннісно-орієнтаційних установок педагогіки співробітництва, толерантного ставлення до майбутніх правоохоронців, емпатії, розвитку професійної педагогічної компетенції; установки на постійне підвищення професійного рівня, професійної педагогічної компетенції; удосконалення світоглядних позицій, прагнення до постійного професійного зростання науково-педагогічного працівника.

2

Навчання завершилося захистом підготовлених слухачами під час навчання презентаційних робіт та складанням комплексного екзамену.

3

Вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації випускникам навчального збору проходило під керівництвом ректора академії В.В. Чернєя, який привітав випускників з нагоди випуску та побажав успіхів у освітній діяльності.

4

 

Інші навчальні підрозділи

X
X