Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Навчальний збір представників училищ професійної підготовки працівників міліції

27-11-2014

27 листопада 2014 року на базі інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ відбувся навчальний збір представників навчальних відділень училищ професійної підготовки працівників міліції ГУМВС, УМВС України.

Головною метою збору, яка ставилася керівництвом МВС України, стало обговорення проблемних питань організації навчально-методичної роботи в училищах професійної підготовки працівників міліції відповідно до нормативно-правових актів, що регламентують цей напрям діяльності.

На навчання прибули представники училищ професійної підготовки працівників міліції ГУМВС, УМВС України м. Києва, Київської, Вінницької та Житомирської  областей.

загальні збори

Відкрив навчальний збір перший проректор академії С.Д. Гусарєв, який наголосив, що успішність слухачів залежить від правильної організації навчального процесу, з чим погодилися всі присутні.

У заході також прийняли участь науково-педагогічні працівники, представники навчально-методичного центру й інституту післядипломної освіти академії. Тож сьогоднішня зустріч, це чудова можливість не лише поглибити знання щодо організації навчально-методичної роботи в навчальних закладах системи органів внутрішніх справ України, а й можливість обмінятися думками, висловити свої пропозиції та бачення відносно реформування та системи освіти ОВС.

слухачі

Навчальні збори пройшли у формі дискусії, учасники якої обговорили питання документообігу в системі МВС України й методики організації та проведення занять в училищах професійної підготовки працівників міліції.

Про комп’ютерне та програмне забезпечення навчального процесу академії розповів начальник відділу комп’ютерного та програмного забезпечення Національної академії внутрішніх справ О.В. Буренко. Він, окрім наданої учасникам збору теоретичної інформації, провів екскурсію по ситуаційним центрам академії, під час якої наочно показав присутнім механізм роботи системи оцінювання слухачів НАВС.

Підвів підсумки навчального збору перший проректор академії С.Д. Гусарєв, який подякував присутніх за плідну роботу в межах проведеного заходу та вручив відповідні довідки учасникам збору.

 

Інші навчальні підрозділи

X
X